Våra behandlingar

Compositfyllningar

Dagens fyllningsmaterial används såväl som lagningsmaterial vid caries, ifyllande och utjämnande av tandskador samt vid estetiska/kosmetiska förbättringar

Estetisk/Kosmetisk Tandvård

Vi jobbar alltid för att erhålla en optimal estetik genom att återskapa tandens friska utseende och om möjligt, göra minimalinvasiva ingrepp. När vi gör kosmetiska behandlingar kan vi använda tandreglering, tandblekning och bygga upp tänder med composit eller kronterapi.

Implantat

När en eller flera tänder är borta eller omfattande skadade kan det bli aktuellt med implantat. Här samarbetar vi med specialist i tandlossning. Efter operation och inläkning av implantat skapar vi med hjälp av tandteknikern nya vackra och funktionella tänder.

Kronor och broar

Vid omfattande skador på en eller flera tänder kan en porslinskrona behöva göras, här samarbetar vi med fantastiska tekniker på Thureson&Engquist.

Tandreglering

Om du tycker att tänderna står för trångt, snett eller för brett isär kan vi använda oss av Invisalign*, ett system med genomskinliga skenor som succesivt byts ut och därmed gradvis förändrar bettet. Kontakta oss för snabb tandreglering i Stockholm. Beställ tid för gratis konsultation hos tandläkare Angela Stangel!

Tandblekning

Dina tänder kan med tiden bli missfärgade av färgämnen från mat och dryck. Med en tandblekning kan du få tillbaka ditt vita leende. Vi använder godkända blekningsmedel för att dina tänder inte ska riskera att torkas ut och skadas.

Tandlossning och Rotbehandlingar

Vid tecken på tandlossning finns vår hygienist Catharina Hackzell några kvarter bort, vid svårare fall remitterar vi till parodontolog Dejan Tomic som även sätter våra implantatskruvar. Vi har ett extra intresse för rotbehandlingar men vid fall som kräver mikroskop samarbetar vi med Endodontist Roberto Vidana.

Käkled- och bettproblem

Bettfysiologiska besvär yttrar sig oftast som ont i käkleden, käkmusklerna eller i enstaka tänder. Vi kan behandla dina besvär genom att framställa smidiga och lättanvända bettskenor.
Vi använder oss av Åkessonskenor och vid instabilt bett använder vi skenor gjorda enligt bettfysiolog Tore Hansson.

Snarkning/sura uppstötningar/svårigheter att svälja

Vi säljer munskärmen I Q oro med vetenskapligt bevisad effekt. Produkten är enkel att använda och du får snabbt resultat.

Kontakta oss


    Snabbanslutning